Η ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΚΥΛΩΝ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΙΟΡΔΑΝΗ

Ο Ελευθεριάδης Ιορδάνης είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής σκύλων από το 1998.

Το έτος 1995 ξεκίνησε η εκπαίδευση του στο Prive Club Grimbergen του Βελγίου, το οποίο ειδικευόταν στο πρόγραμμα του Kennel Ring, όπου απέκτησε την πρώτη εμπειρία με την φιλοσοφία του εργασιακού σκύλου. 

Παράλληλα κατά το έτος 1995-1996 άρχισε η εκμάθηση του στο πρόγραμμα του N.V.B.K. Ring του Alost στο Βέλγιο.

Το 1997 συνεχίστηκε η εκμάθηση του στο πρόγραμμα Mondioring  όπου και συμμετείχε μέχρι στιγμής σε  11 Παγκόσμιους Αγώνες:  στην Πορτογαλία το 2006, στην Σλοβενία το 2008, στην Ιταλία το 2008, στο Βέλγιο το 2011 και στην Ιταλία το 2012,στην Γαλλία το 2012, στην Τσεχία το 2015, στην Γαλλία το 2016, στην Γερμανία το 2017, στην Σλοβενία το 2018 και στην Τσεχία το 2019 με 3 σκυλιά, τον Flex, τον Torouk και τον Redick, εκ των οποίων ο Flex και ο Torouk είναι οι πρώτοι σκύλοι από την Ελλάδα που έφτασαν στην μέγιστη κατηγορία Cat3 Mondioring, κερδίζοντας διάφορες και σημαντικές διακρίσεις.

Αγάπησε το κυνοάθλημα του Mondioring και θέλησε να το φέρει και να το αναπτύξει  και στην Ελλάδα. Έτσι διοργάνωσε και διεξήγαγε στον χώρο του στο Καλαμπάκι Δράμας τον 1ο Πανελλήνιο αγώνα στην Ελλάδα το 2010 που ήταν και ο πρώτος αγώνας Mondioring που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα. Έκτοτε έχει συμμετάσχει ο ίδιος και η ομάδα του σε πολυάριθμους αγώνες στην Ελλάδα, όπως στο Ναύπλιο, στην Αυλώνα,  στην Επανωμή Θεσσαλονίκης, στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και στην Κόρινθο.

Επιπλέον συμμετείχε σε διάφορους τοπικούς αγώνες στο Βέλγιο και στην Ιταλία.

Εκπροσωπεί επίσημα την Ελλάδα στο Mondioring από το έτος 2006. 

Είναι ο πρώτος Έλληνας Επίσημος ερεθιστής  - decoy σκύλων από το Βέλγιο από το έτος 2007. Έχει συμμετάσχει σε διάφορους αγώνες Mondioring ως ερεθιστής. 

Αποτελεί μέλος του Κυνοφιλικού Ομίλου Ελλάδος από το 2006. 

Κατέχει εκτροφείο Βελγικών Ποιμενικών Malinois με την ονομασία Meandre Noir. Σκυλιά εκτροφής μας ήδη διακρίνονται στο Κυνοάθλημα του Mondioring. 

Έχει εκπαιδεύσει σκύλο δικής του εκτροφής Malinois για το τμήμα των ναρκωτικών της Ελληνικής Αστυνομίας, τον Paco.

"Το όνομα μου είναι Paco"   

Από το 2007 κατέχει το εκπαιδευτήριο του, το οποίο βρίσκεται στο Καλαμπάκι Δράμας με κατάλληλα διαμορφωμένο χώρος εκπαίδευσης καθώς και πρότυπο ξενοδοχείο σκύλων καθώς εκπαιδεύει και προετοιμάζει και άλλους Εκπαιδευτές Σκύλων και Ερεθιστές - Decoy, οι οποίοι αποτελούν μέλη της Σχολής και συμμετέχουν όλοι μαζί τόσο σε αγώνες εντός Ελλάδος όπως και σε Παγκόσμιους Αγώνες. Το 2019 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Mondioring στην Τσεχία, η Σχολή μας συμμετείχε με 4 σκύλους.